Koerierlewering & Kontantbetalings | Ure: 9: 00 - 21: 00 | Bel & SMS & WhatsApp 24 / 7, Lyn + 66 94 635 76 37 (Gebruik WhatsApp Kry 2% Korting)

WhatsApp Klantsklub Ons winkel

Het u vrae? kommunikeer met regte kliënte

WhatsApp kliënt regte chat

+66 946 357 637 (Kliek op na die nommer gaan om te klets)4 kommentaar

 • 1. In Bangkok kan ons jou groeihormoon bestelling binne 3 uur en kontant inbetaal, na ander stede in Thailand. Byvoorbeeld, Phuket-aflewering duur 12-24 uur.
  2. Ons waarborg die veilige internasionale aflewering na Australië, die verloop van gebruike, die groeihormoon word in beskermende warmverpakking aan die deur van u huis gelewer, of ons sal die geld aan u terugbetaal.

  Jan
 • Ek het 2 vrae
  1 / Ek wil HGH koop as ek na Thailand kom en wonder of dit moontlik is om te organiseer om daar te kom, wanneer ek kom? Ek lees die resensie wat die man by die apteker bestel en kontant betaal en binne 8 uur gehad het,
  2 / Ek is skepties as bestelling op lynweer dit nie aangegryp sal word nie, koop kostuums in Australië asook die integriteit van die produk as gevolg van die brose toestand.

  Merk
 • dankie ouens, het antwoorde op al my vrae

  Bon_Bunny
 • Ontvang my bestelling op Januarie 15th, baie tevrede met jou internasionale verskeping.

  Earl

Los kommentaar

Let wel, kommentaar moet goedgekeur word voordat dit gepubliseer word